top of page

Viatje a Australia

Del 25 de Març al 15 d´Abril de 2018


Barcelona - Dubai - Singapur. 14 hores d'avió més dues hores passejant per l'aeroport de Dubai.


Singapur. Ens ha agradat molt, clàssica i moderna alhora, neta i ordenada, a la tarda hem visitat el Centre, Chinatown i Marina Bay amb l'espectacle nocturn de focs a la badia. L'endemà recorrem el barri Indi i agafem un avió que en cinc hores ens deixa a Perth i ja estem a Austràlia.

Costa oest australiana.
Una nit a Perth i emprenem el viatge en un cotxe llogat cap al nord per la Indian Road que és una carretera paral·lela a la costa per un desert amb arbustos totalment pla i bastant monòton. Vam visitar els Pinnacles al Nambung National Park i vam arribar de nit a Geraldton una bonica ciutat amb platja. Hem après que les cuines tanquen a les 14:00 i la cervesa es paga en efectiu. Al matí vam canviar dòlars australians.
Seguim cap a Monkey Mia pel desert a 43º, no es veu ni una ànima, només hi ha una àrea per menjar a 300 km. Vam visitar Shark Bay amb unes formacions rocoses fetes per animals microscòpics i Shell Bay amb milions de petxines diminutes.
En Monkey Mia a primera hora anem a la platja a veure com donen de menjar als dofins salvatges. Partim cap a Coral Bay i veiem uns Emús a la carretera. Parem a Carnavon i mengem un bon peix. En arribar a Coral Bay ens vam banyar a la platja. Com que hi ha molta gent vam decidir anar-nos d'hora a Exmouth on vam arribar al migdia. Exmouth és una bonica ciutat amb un gran nivell. A la tarda anem a Turquoise Bay una platja preciosa plena de grans peixos que mengen de la mà de la gent i ens donem un bany deliciós. L'endemà al matí fem un creuer pel Atol Ningaloo i per la tarda vam tornar amb avió a Perth. Una pallissa en cotxe, 1600 km plans i desèrtics, no hem vist tants animals com indicaven els fullets i cap cangur viu. 

Perth.
Magnífica ciutat amb grans avingudes, edificis històrics, gratacels i molts parcs. Vam visitar el centre de la ciutat i l'endemà fem en vaixell un creuer fins a Fremantle a la desembocadura del riu Swan, una preciosa ciutat portuària amb edificis històrics i amb molt d'ambient. Tot l'estuari del riu Swan està ple de poblets amb ports esportius.

Austràlia Central.
Amb avió fins a Alice Spring on vam llogar un cotxe. Vam visitar la ciutat, el museu, el primer lloc de Telègraf i el centre amb molts aborígens tombats pels jardins. A la tarda fem 200 km fins a una Road House enmig del desert on vam dormir i tenim el primer contacte amb les mosques.
L'endemà vam visitar el Parc Nacional King Cayon, que no té molt a veure i vam dormir en el seu magnífic resort, que és com un oasi enmig de la sabana.
Seguim ruta fins Ayers Rocs i vam visitar el Parc Nacional Kata Tjuta i Uluru la muntanya sagrada que envoltem amb el cotxe i veiem la famosa i vermella posta de sol.
No hem vist cap cangur ni vermell ni gris només algun llangardaix i moltes, moltes mosques.
Al matí agafem l'avió cap a Adelaida amb escala a Alice Spring.

Adelaida i la Illa dels Cangurs.
Adelaida és una ciutat preciosa amb molt d'ambient. El centre amb zones de vianants i edificis històrics està envoltat de grans parcs ideal per recórrer-la a peu.
Fem una excursió a l'Illa dels Cangurs on veiem lleons marins, coales i alguns petits cangurs, una pallissa en autocar i vaixell per al final veure uns pocs animals.

Sydney.
Fantàstica ciutat cosmopolita amb gent de totes les races i molt ambient, dóna gust passejar pels seus animats carrers plens de botigues i restaurants.
El primer dia vam arribar passejant fins al Darling Harbour on vam sopar un bon peix amb una vista fantàstica de la badia i em tornat caminant a l'hotel que està molt cèntric a prop del Hyde Park i l'estació de Museum.
El segon dia en vaixell travessem la badia fins Manly que és un barri amb una platja molt famosa on mengem i anem de compres.
El tercer dia en tren anem a Blacktown a veure un parc d'animals on podem veure per fi coales i cangurs encara que no en llibertat. De retorn vam visitar Chinatown.
El quart dia fem una excursió caminant de dues hores per un passeig marítim des de Bondi Beach fins Coogee Beach. Ens vam banyar primer a la platja de Bronte i abans de dinar a la platja de Coogee amb onades grans. Mengem un bon peix en un restaurant molt agradable servits per Lilí una cambrera pèl-roja que li encanten els espanyols. Després recorrem la badia de Sydney caminant, The Rocks, l'Òpera, el Royal Botanic Gardens i St. Mary's Cathedral.
L'últim dia al matí vam visitar la Sydney Tower Eye amb una panoràmica de la ciutat.

Vam dinar molt bé al aeroport  gracies a les targetes VIP de la familia Passola i després agafem l'avió cap Dubai on arribem a la una de la matinada després de catorze hores de viatge.

Dubai.
Vam dormir en un hotel molt a prop de l'aeroport i al matí fem una excursió en minibus amb guia i xofer per la ciutat. La ciutat és una passada amb gratacels gegants, centres comercials, platges i llacs. Vam visitar el Palm Jumeirah, i el Jumeirah Beach Hotel després la platja de Dubay i el Burj Khalifa, l'edifici més alt del món, més de 800 metres. Després de passar per un centre comercial vam tornat a l'hotel i després agafem el transfer a l'aeroport.
 
Dubai - Barcelona.

Set hores de viatge i una altra vegada a casa.

Emirates Airlines és una molt bona companyia aèria i els seus A-380 fantàstics, còmodes, amb bon menjar i bon tracte.

 

 

 

bottom of page