top of page

Viatje a Rusia

 

Del 1 al 7 de Octubre de 2015

 

Dia 1  

Barcelona - San Petersburgo  11:55 - 17:10 a Aeroflot

Trasllat a l´hotel Kempiski Moika al costat de l´Hermitage.

 

Dia 2

San Petersburgo, excursió panorámica. Hem visitat la coneguda catedral de Sant Isaac i de la verge de Kazan, l'avinguda Nevsky, la Plaça del Palau i el Palau de l'Hivern, l'Almirantazgo i la Fortalesa de Pere i Pau.

 

Dia 3

San Petersburgo, visita a l´Hermitage i passejada en barco per el riu Neva i els canals de la ciutat.

 

Día 4

Tsarskoe Selo (Pushkin).
El palau es destaca per la seva increïble bellesa, el jardí traçat voltant no cedeix en esplendor al palau. El centre de la composició l'representa el Palau de Catalina que alberga una col·lecció única de diferents objectes decoratius, mobles, pintura, porcellana, ambre, armes, objectes de bronze, escultura, etc. La sala mes coneguda del Palau es la Sala Ambar, les parets estan cobertes de panells fets d'ambre, regalats a Pedro I per Frederich Wilhelm de Prussia.

Paterhof.

Era el palau més luxós i més estimat pels membres de la família reial russa. La seva història comença a l'anus 1704 quan Pere I va construir una casa de fusta per vetllar per la feina que es duia a terme a la Fortalesa de Krondshtadt. En l'anus 1713 Pere I va decidir alçar-hi un palau.

 

Día 5

San Petersburgo - Moscou.

Transfer al ferrocarril on agafem tren ràpid Sapsan cap a Moscou.

Traslat al hotel Peter I al costat del teatre Bolchoi.

 

Día 6

Visita panoràmica de la ciutat de Moscou. Durant el passeig hem vist  la plaça Roja amb el Mausoleu de Lenin, la Catedral de Sant Basili, els Pujols del Pardal (Vorobiovy Gori) on hi ha el famós mirador de Moscou, la Universitat Lomonosov i el Estadi Olímpic de 1980 "Luzhniki".

Hem tornat al Metro de Moscou, un autèntic museu amb obres d'art en moltes de les seves estacions: escultures, mosaics, quadres, marbres, gravats, el colorit, la brillantor ... commemoratiu de la Gran Guerra Pàtria.

 

Día 7

Visita al Kremlin i catedrals.

El Kremlin des del començament mateix va ser una fortalesa que va defensar als moscovites contra nombroses incursions. L'únic monument de la fosa russa del segle XVIII, la famosa Campana Tsarina, se situa més de 150 anys al pedestal de pedra al peu de la torre d'Ivan el Terrible.
Entrem en dues de les catedrals - la de l'Assumpció i la de l'Arcàngel San Miquel.

Moscou - Barcelona.

Després de menjar molt bé en un restaurant popular rus hem anat al aeroport i hem tornat a Barcelona. 

 

 

 

 

 

bottom of page